Åpen dag ved Høgskolen i Innlandet 2019

Bilde av studenter som ønsker velkommen til høgskolen

Velkommen til Åpen dag ved Høgskolen i Innlandet

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer elever og rådgivere ved videregående skoler til Åpen dag og Rådgiversamling på Lillehammer 6. november og Elverum 13. november.

Åpen dag gir et godt innblikk i det brede studietilbudet vi har ved Høgskolen i Innlandet, og gir forhåpentligvis de besøkende elevene motivasjon til å ta høyere utdanning.

Vi tilbyr også i år to nesten helt like Åpne dager ved to av våre studiesteder. Det vil være de samme studiene som blir presentert på begge studiestedene.

Parallelt med Åpen dag inviterer vi deg som rådgiver i den videregående skolen til et eget seminar med presentasjoner, diskusjoner og erfaringsutveksling.

Tid og sted:

Studiested Lillehammer onsdag 6. november kl. 0940-1400
Studiested Elverum onsdag 13. november kl. 0940-1400

Elevene blir delt inn i seks grupper og skal innom seks ulike poster, med ulike utdanningsvalg på hver post. De rekker kun å få informasjon om en utdanning per post, og må selv velge hvilken de vil se nærmere på. Vi serverer gratis lunsj.

Påmelding: Hver skole melder på antall elever via lenken som er sendt til rådgiverne innen onsdag 30. oktober

Her er en oversikt over postene på studiested Lillehammer 6.november:

Post 1:
  • Livet som student. Møt våre egne studenter og hør hvordan de har det som student ved Høgskolen i Innlandet.
  • Handelshøgskolen (Reiseliv, markedsføring, service,kulturprosjektledelse og Music Business)
  • Helse og sosialfag
  • Tv-skolen

Post 2:

Post 3:
  • Pedagogikk og spesialpedagogikk
  • Handelshøgskolen (Psykologi, juss,beredskap og internasjonale studier)

Post 4:
  • Spillskolen
  • Lærerutdanninger
  • Idrettsutdanninger

Post 5:
  • Grønne utdanninger
  • Handelshøgskolen (Organisasjon, ledelse, økonomi, eiendomsmegling og Sport management)

Post 6:
  • Informasjon om Høgskolen i Innlandet

Her er en oversikt over postene på studiested Elverum 13.november:

Post 1:
  • Sykepleie
  • Spillskolen

Post 2:

Post 3:
  • Handelshøgskolen (Psykologi, juss, beredskap og internasjonale studier)
  • Idrett
  • Pedagogikk og spesialpedagogikk

Post 4:
  • Sosialfag
  • Barnehagelærer og Faglærerutdanningen i musikk
  • Tv-skolen

Post 5:
  • Lærerutdanninger
  • Handelshøgskolen (Reiseliv, markedsføring, service, kulturprosjektledelse og Music Business )
  • Grønne utdanninger

Post 6:
  • Tidligere student ved Høgskolen i Innlandet og årets youtuber Agnete "Agnetesh" Husebye kommer og forteller om sitt studievalg

Program for rådgiversamlingen:

Onsdag 6. november 2019 på Lillehammer

Sted: Klasserom S217

Tid Hva Hvem
10.20-10.30 Høgskolen i Innlandet – Universitetet i Innlandet? Høgskoleledelsen
10.30-11.00 Spillskolen Bård Gunnerud-Åhlén, Undervisningsleder,  Fakultet for Audiovisuelle medier og kreativ teknologi
11.00-11.30 Bachelor i sykepleie Anette Gjerskaug, Prodekan utdanning ved Fakultet for helse- og sosialvitenskap
11.30-11.40 Pause, med lunsj
11.40-12.00 Bachelor – Faglærerutdanning i musikk og årsstudium i musikk, Stian Vestby, Studieprogramansvarlig, Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk.
12.00-12.30 Økonomifag, ved Kristin Stevik, Prodekan utdanning ved Handelshøgskolen Innlandet
12.30-13.50 Poster

Onsdag 13. november 2019 på Elverum

Sted: Klasserom 5