Language: NOR | ENG

Musikkstudentenes vårkonsert 4. juni 2019

Lærerutdanningen ved Høgskolen i Innlandet ønsker stolt velkommen til en konsert med noe for en hver smak, både høyt og lavt i tempo og lydbilde, på tvers av sjangere og stilarter, og i ulike band, vokal- og instrumentgrupper.

Helt siden Hamar Seminarium ble stiftet i 1877 har musikk vært en stor del av utdanningen og hverdagen til studentene. Musikklærerutdanningene tiltrekker seg positive, entusiastiske og flinke studenter, som bidrar sterkt til det gode miljøet på Høgskolen.

Gjennom årene har studentene etablert to flotte konserttradisjoner: Vinterkonserten, som i år ble holdt i Hamar teater, og Vårkonserten, der studentene også i år vil spille, synge og underholde publikum i selveste Kirsten Flagstad-salen i Hamar Kulturhus. På Vårkonserten er alle musikklærerstudentene delaktige i det vi håper skal bli vårens musikalske høydepunkt, både for publikum og musikere.
Årets tema er inspirasjon! Hva er det som inspirerer oss til å spille musikk? Og hva slags musikk får oss opp om morgenen, inspirerer oss til å studere og utdanne oss, fordype oss og motivere oss til å være gode mennesker?

Ta turen 4. juni, vi lover bred variasjon i repertoar. Du vil garantert like noen av låtene, og kanskje finner du også glede av ny musikk du ikke trodde du likte? Elevene har lagt ned mye øving og arbeid, og er stolte av kvaliteten på både samspill og formidling. Dette blir en knusende bra kveld med garantert god stemning!

Billetter kjøpes her