Language: NOR | ENG

Karrieredag for psykologistudiene

Studentene i SPU (foto: HINN)

Karrieredag er en ypperlig mulighet for deg som studerer - eller vurderer å studere psykologi til å få vite mer om hva slags utdannings- og jobbmuligheter som finnes innenfor faget.

Studentorganisasjonen Student Psychology Union (SPU) arrangerer karrieredag i psykologi i auditorium A på HINN Lillehammer.

Dette er en ypperlig mulighet for alle som studerer psykologi, og ønsker å vite hva slags utdannings- og jobbmuligheter som finnes innenfor faget, men også for de som ikke studerer psykologi lurer på om de burde søke seg inn. Det har ofte vært mange spørsmål rundt hva man egentlig kan bli med en Bachelor i psykologi, eller om man går videre på en master, så i år vil det bli ekstra fokus på den store bredden med jobbmuligheter som finnes.

Psykologi som fag blir mer og mer relevant på jobbmarkedet, og kunnskapen man får under psykologiutdanningen kommer godt med i mange forskjellige jobber.

Vi har fått med oss foredragsholdere fra flere universiteter både i Norge og i utlandet, deriblant Oslo, Tromsø, Bergen, Lillehammer, Budapest, Aarhus og København, og representanter som skal snakke om Master i klinisk psykologi, Master i folkehelsevitenskap, Master i miljøpsykologi, Master i behavioral neuroscience, Master i kognitiv nevrovitenskap, Master i spesped, med mer.

Foreleser ved Høgskolen i Innlandet, Marita Andreassen, vil snakke om jobbmuligheter rett etter bachelorutdanningen. Pål Brekke skal snakke om hvordan man kan bruke psykologi i praksis uten å trenge å være psykolog.

Psykologiforbundet stiller også. Forbundet er den eneste norske foreningen som samler alle med en høyere utdanning innen psykologi. De arbeider for å skape muligheter for alle fagpersoner i psykologi, og å fremme, anvende og dele psykologisk kunnskap.

Program:

0900: Introduksjon
0910: Universitetet i København – Master i klinisk psykologi
0945: Høgskolen i Innlandet – Master i miljøpsykologi
1010: Master i folkehelsevitenskap
1035: Høgskolen i Innlandet – Master i spes.ped
1100: Universitetet i Oslo – Master i cognitive neuroscience, arbeids- og organisasjonspsykologi, og helse-, utviklings- og samfunnspsykologi
1125: Marita Andreassen snakker om jobbmuligheter etter Bachelor i psykologi
1145-1300: Lunsj og stands i Glassgården
1300: Universitetet i Bergen – Master i behavioral neuroscience og psykologisk vitenskap
1325: Universitetet i Tromsø – Master i psykologi
1350: Universitetet i Aarhus – Master i klinisk psykologi
1420: ELTE (Budapest universitet) – Master i klinisk psykologi, og Psykologiforbundet
1455: Pål Brekke – psykologi fra teori til praksis

Dette blir en faglig innholdsrik dag, og vi håper så mange som mulig har lyst til å komme på vår karrieredag i psykologi!

1600 Titteldebatt – debatt om psykologtittelen i regi av Psykologiforbundet

Les mer om karrieredagen på spu-lillehammer.com eller på Facebook

Vel møtt!