Language: NOR | ENG

Høgskolens vårkonsert

Høgskolens-vårkonsert

Musikklærerstudentene inviterer til vårkonsert! 

Lærerutdanningen ved Høgskolen i Innlandet har en lang historie, og helt siden Hamar Seminarium ble stiftet i 1867 har musikk vært en stor del av utdanningen og hverdagen til studentene. Musikklærerutdanningene tiltrekker seg positive, entusiastiske og flinke studenter, som bidrar sterkt til det gode miljøet på høgskolen.

Gjennom årene har studentene etablert to flotte konserttradisjoner: Vinterkonserten, som i år ble holdt i Hamar teater, og Vårkonserten, der studentene også i år får anledning til å spille, synge og underholde publikum i selveste Kirsten Flagstad Sal i Hamar kulturhus.

På Vårkonserten er alle musikklærerstudentene delaktige i det vi håper skal bli vårens musikalske høydepunkt, både for publikum og musikere. 

Vi ønsker stolt velkommen til en konsert der vi presentere noe for en hver smak, både høyt og lavt i tempo og lydbilde, på tvers av sjangere og stilarter, og i ulike band, vokal- og instrumentgrupper. Backet av kulturhusets dyktige lys- og lydfolk skal vi lage et supershow!

Billetter kan kjøpes her