Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk

Campus-Hamar-høst-2018

Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk (LUP) tilbyr de fleste former for lærerutdanning så som barnehage- og grunnskolelærerutdanninger, faglærerutdanning i musikk, praktisk-pedagogisk utdanning og lektorprogram i språkfag.

I tillegg tilbys en rekke årsstudier, bachelorprogram i pedagogikk og 2-årige masterprogrammer innenfor hhv. generell pedagogikk, spesialpedagogikk, tilpasset opplæring, digital kommunikasjon og kultur, kultur- og språkfagenes didaktikk (norsk, engelsk, musikk) realfagsdidaktikk (matematikk, naturfag) og utdanningsledelse.

Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk har 3.500 studenter og 300 ansatte.

Fakultetet er ansvarlig for ph.d.-programmet i Profesjonsrettede lærerutdanningsfag og er også bidragsyter på ph.d.-programmet Barns og unges deltakelse og kompetanseutvikling (BUK).

I tillegg kommer omfattende virksomhet innenfor forskning og utvikling og etter- og videreutdanning.

Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk har følgende institutt:

Forskningssenter:

Administrasjon:

Ekstern finansiert virksomhet (BOA)

Studieadministrasjon

Staben

Nyheter fra LUP

Studiestart 2021

Velkommen til studiestart 2021, som for de aller fleste er mandag 16. august. Etter introduksjonen på studiet tar Fadderuka 2021 ov...