Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi

Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi (AMEK) tilbyr praktiske utdanninger i AR og VR, 3D-animasjon, spillteknologi og TV-produksjon, samt teoretiske studier i film – og fjernsynsvitenskap.

Fakultetet har høy samlet ekspertise på audiovisuelle medier. Vi har tett bransjenærhet og et godt samarbeid med TV, spill og filmbransjen.

Fakultet har bachelorstudier i Animasjon og digital kunst, Spillteknologi og simulering, TV-regi, TV-ledelse og TV-tekniske fagfunksjoner.

Fakultetet har årsstudium i Audiovisuelle medier, og en videreutdanning (årsstudium) i Augmented og Virtual Reality. Vi tilbyr også etter -og videreutdanning i Filmmusikkomposisjon.

Fakultetet har 55 faste ansatte og 550 studenter.  De ansatte driver forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og annen utviklingsvirksomhet innen audiovisuell produksjon og kreativ teknologi.

Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi har følgende institutt og faggrupper:

Nyheter fra AMEK

Pris til HINN-studenter

En gruppe av våre studenter vant nylig pris i kategorien Gamer’s choice under Norwegian Game Awards.