Language: NOR | ENG

Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi

Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi (AMEK) tilbyr praktiske utdanninger i AR og VR, 3D-animasjon, spillteknologi og TV-produksjon, samt teoretiske studier i film – og fjernsynsvitenskap.

Fakultetet har høy samlet ekspertise på audiovisuelle medier. Vi har tett bransjenærhet og et godt samarbeid med TV, spill og filmbransjen.

Fakultet har bachelorstudier i Animasjon og digital kunst, Spillteknologi og simulering, TV-regi, TV-ledelse og TV-tekniske fagfunksjoner.

Fakultetet har årsstudium i Audiovisuelle medier, og en videreutdanning (årsstudium) i Augmented og Virtual Reality. Vi tilbyr også etter -og videreutdanning i Filmmusikkomposisjon.

Fakultetet har 55 faste ansatte og 550 studenter.  De ansatte driver forskning, kunstnerisk utviklingsarbeid og annen utviklingsvirksomhet innen audiovisuell produksjon og kreativ teknologi.

 

Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi har følgende institutt og faggrupper:

Nyheter fra AMEK

Minneord for Alexander Røsler

Lillehammer har mistet en viktig medieskikkelse, Norge en av sine beste dokumentarfilmregissører og filmlærere. Professor, Amandavi...

Studiestart 2021

Velkommen til studiestart 2021, som for de aller fleste er mandag 16. august. Etter introduksjonen på studiet tar Fadderuka 2021 ov...