Praktisk informasjon

Tid og sted

Konferansen arrangeres 3. – 4. mars 2020 (tirsdag og onsdag) på  Scandic Lillehammer Hotel. Hotellet ligger sentralt i Lillehammer, 600 meter fra gågaten og 900 meter fra Lillehammer togstasjon.

Overnatting

Arrangør har reservert hotellrom på konferansehotellet Scandic Lillehammer Hotel. Registrering av overnattingsbehov skjer via konferansens påmeldingsskjema. Pris for overnatting i enkeltrom er 1.020 inkl. frokost og i dobbeltrom er 1.220. Overnatting betales av den enkelte direkte til hotellet.

Konferanseavgifter

  • Konferanseavgift: Kr. 4.375 
  • Konferansemiddag 3/3: Kr. 725

I konferanseavgiften inngår foruten programmet, deltakermateriell, lunsj, kaffeservering og 25% mva.

Påmelding

Meld deg på via konferansen påmeldingskjema. Fortløpende påmelding så lenge det er ledige plasser på konferansen (få plasser igjen).

Avmeldingsbetingelser

Alle avmeldinger må skje skriftlig til  per.eriksson@inn.no  senest 20. februar. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

Transport

For deg som kommer med tog til Lillehammer 3/3, vil det bli satt opp buss fra Lillehammer stasjon til Scandic Lillehammer Hotel med avgang kl. 11:45. (Korresponderer med tog fra Oslo 09:34 og Gardermoen 09:59). Videre blir det satt opp busstransport fra Scandic Lillehammer Hotel tilbake til togstasjonen etter konferansens slutt med avgang fra hotellet kl. 12:50 (Korresponderer med tog fra Lillehammer til Oslo med avgang 13:10). For deg som ankommer til andre tidspunkter, må transport til hotellet ordnes av den enkelte.

Kursgodkjenning

Den norske legeforening godkjenner konferansen for alle spesialiteter med 8 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning. 

Norsk Sykepleierforbund godkjenner kurset som meritterende med totalt 10 timer. Dette kan brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.

Fagforbundet godkjenner kurset som tellende i program for klinisk fagstige for hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, helsefagarbeidere, sykepleiere samt øvrige helsefaglige personellgrupper med 10 timer.

Psykologforeningen godkjenner konferansen som 10 timer vedlikeholdskurs.

Meld deg på konferansens mailing liste

Motta informasjon om fremtidige Helserettskonferanser ved å registrere deg på vår  mailing liste.

For mer info:

Kontakt:  per.eriksson@inn.no