Praktisk info og påmelding

Konferanseformat

Med gjenåpningen av det norske samfunn har arrangør besluttet å gjennomføre årets forskerutdanningskonferanse som en fysisk konferanse på Hamar. Noen av våre innledere fra utlandet vil kunne bli presentert via videokonferanse under konferansen. Vi har pr. i dag ingen planer om å streame konferansen.

Smittevern og Forskerutdanningskonferansen 2020

Arrangør planlegger for en trygg gjennomføring i tråd med smittevernrådene til Folkehelseinstituttet. Vi vil samarbeide tett med hotellet som har sine egne smittevern-tiltak og renholdsrutiner. Les mer om disse her.

For dere som reiser med tog til Hamar, så har også Vy sine smittevern-tiltak og reiseråd. Les mer her.

Tid og sted

Lobby Scandic Hamar

Konferansen arrangeres den 31. august - 1. september på Scandic Hamar Hotel, 10 minutters gange fra Hamar sentrum/jernbanestasjon.

Overnatting

For deg som ønsker overnatting, har vi har reservert rom på konferansehotellet, Scandic Hamar Du bestiller og betaler overnattingen selv. Pris: kr. 1.020 for enkeltrom og 1.220 for dobbeltrom. Du bestiller direkte til hotellet via nettsiden  www.scandichotels.no eller til e-post  meeting.innlandet@scandichotels.com Bookingkode er BHAM300820. Merk; De reserverte rommene holdes fram til 19. juni.

Middag 

Konferansemiddag med kulturelt innslag vil bli holdt på konferansehotellet Scandic Hamar mandag 31.8 kl. 20.00. Pris for middag er kr. 670. Påmelding skjer via konferansens påmeldingsskjema.

Foto: Anno Domkirkeoddens fotoarkiv

Foto: Anno Domkirkeoddens fotoarkiv

Kulturelt innslag mandag 31.8

I pausen før middag tilbys en omvisning på Domkirkeodden. Vi går fra hotellet til Domkirkeodden, som har en helt spesiell historie. I Hamardomen blir vi møtt av museets syngende guider som formidler middelalderens spennende fortellinger og fremfører autentisk gregoriansk sang. Pris for omvisningen er kr. 100. Påmelding skjer via konferansens påmeldingsskjema.

Priser

Konferanseavgift: 3.200
Middag: 670
Omvisning: 100
25% mva er inkludert i prisene over.

Etter utvidet påmeldingsfrist den 14/8 øker konferanseavgiften med 500 kr.

Påmelding

Påmelding til konferansen skjer via konferansens nettbaserte påmeldingsskjema  her.

Betaling skjer direkte ved påmelding via Visa/Mastercard eller Vipps. MERK: Når du er registrert, vil du motta en bekreftelse til den e-postadressen du registrerte. Dersom du ikke mottar bekreftelse, er ikke din registrering fullstendig. Frist for påmelding til "early bird" priser er 14/8/så lenge det er ledige plasser på hotellet.

Avmeldingsbetingelser

Alle avmeldinger må skje skriftlig til  per.eriksson@inn.no  senest 17. august. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500.-. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet. 

Påmelding til workshops 

Det faglige programmet første dag avsluttes med 7 workshops. Enkelte workshops har begrenset kapasitet og påmelding skjer etter først til mølla prinsippet. Merk at workshop 1C «Hvordan implementere ansvarlig forskning (RRI) i ph.d.-utdanning?» går over to sesjoner. Workshoppen «Open science activities: Learning approaches and pedagogical quality» arrangeres to ganger (1B og 3B) og du kan kun melde deg på en av disse.

Arrangør

Konferansen arrangeres av Universitets- og høgskolerådet med Høgskolen i Innlandet som vertskap for Forskerutdanningskonferansen 2020. Teknisk arrangør er Senter for livslang læring.

Kontaktpersoner:

Faglige spørsmål:  Johanne.Servoll@inn.no
Praktiske spørsmål:  Per.Eriksson@inn.no