Erfaringsseminar i Norsk i KFK

Norsk miljøet ved Høgskolen i Innlandet inviterer til årets erfaringsseminar for fagpersoner i UH-institusjonene som tilbyr videreutdanning i norsk i strategien Kompetanse for kvalitet.

Seminaret avholdes 22.- 23. april 2020 ved Fakultet for pedagogikk og lærerutdanning på Hamar.
Påmeldingsfristen er satt til 16. mars 2020

Høgskolen arrangerer seminaret i samarbeid med Utdanningsdirektoratet. Seminaret er en viktig arena for samhandling og erfaringsdeling for tilbyderne av norsk i Kompetanse for kvalitet.

Det vil ikke være noen deltakeravgift, men reisen må dekkes av den enkelte institusjon/deltaker. Overnatting og måltider dekkes av arrangøren, men institusjonene må selv dekke/bestille evt. overnatting fra dagen før.

Seminaret starter med registrering kl. 11.00 den 22. april og avsluttes den 23. april  kl. 14.30.

Kom gjerne med innspill til tema man ønsker å ta opp på seminaret.

First Victoria hotell ligger bare noen minutter fra Hamar jernbanestasjon og det er mindre enn 10 minutter å gå fra hotellet til Campus.