Vettug viten: Grønnvasker vi plasten ut i havet?

Tror du at vi har løst problemet med plasten med resirkulering? I Norge forbruker vi omkring 750 millioner plastposer i året og store mengder av dette havner på avveie, blant annet i havet.

Banner Vettug viten Forskningsdagene

Hvordan forholder vi oss til plast som materiale? Blir vi lurt til å tro at vi har kontroll på plasten når vi resirkulerer? 

Svein Åge K. Johnsen er førsteamanuensis ved Institutt for psykologi, Høgskolen i Innlandet. Han forsker på miljøpsykologi, blant annet på miljømerking og våre verdier når det gjelder natur og miljø.

Strømming

Arrangementet strømmes på Facebook og det legges lenke i arrangementet like før det starter. Følg denne lenken for å gå til Facebookarrangementet.

Kontaktinformasjon

Bilde av Svein Åge Kjøs Johnsen
Førsteamanuensis
E-post
svein.johnsen@inn.no
Telefon
+47 61 28 83 79

Mer om Vettug viten i Forskningsdagene 2022

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Vanligsvis er det Vettug viten hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer på Lillehammer bibliotek og litteraturhus. 

Under Forskningsdagene 2022 er det Vettug viten-arrangementer på bibliotekene i Lillehammer og Hamar hver hverdag fra 21.09 - 30.09.

Emneord: vettug viten, forskningsdagene, forskningsformidling
Publisert 26. aug. 2022 11:12 - Sist endret 23. sep. 2022 10:57