Vettug viten: Cyberkrigen i Ukraina

Ved Mass Soldal Lund som er professor i cybersikkerhet ved Høgskolen i Innlandet og har forsket på militære cyberoperasjoner i mange år.

Banner Vettug viten Forskningsdagene

Krigen i Ukraina har ført til store materielle ødeleggelser og menneskelige lidelser på bakken. Samtidig har krigen også foregått i cyberspace. Hvordan har denne krigføringen blitt ført, og hva har vi lært av det som har skjedd fra februar til nå? Hva kan dette fortelle oss om det digitale rom i krig og internasjonale konflikter – i dag og i framtida?

Strømming

Arrangementet strømmes på Facebook og det legges lenke i arrangementet like før det starter. Følg denne lenken for å gå til Facebookarrangementet.

Kontaktinformasjon

Bilde av Mass Soldal Lund
Professor
E-post
mass.lund@inn.no
Telefon
+47 62 43 08 59

Mer om Vettug viten i Forskningsdagene 2022

Vettug viten er en arrangementsserie for nysgjerrige morgenfugler. Vanligsvis er det Vettug viten hver siste torsdag i måneden kl. 8.30-9.00 serverer forskere fra Høgskolen i Innlandet ny kunnskap om spennende temaer på Lillehammer bibliotek og litteraturhus. 

Under Forskningsdagene 2022 er det Vettug viten-arrangementer på bibliotekene i Lillehammer og Hamar hver hverdag fra 21.09 - 30.09.

Emneord: vettug viten, forskningsdagene, forskningsformidling
Publisert 26. aug. 2022 11:16 - Sist endret 23. sep. 2022 10:57