Forskertorg Kongsvinger

Forskertorget i Kongsvinger vil bestå av ulike stander og boder fra akademia, kommuner, næringsliv og andre. Her vil forskning og kunnskapsrelaterte aktiviteter vises fram.

Høgskolesenteret i Kongsvinger

Høgskolesenteret i Kongsvinger 

Foto: HINN

I tillegg blir det underholdning fra scenen. Kulturskolen og Kulturkollektivet står for en time fullspekket med moro.

Hva skjer på Kongsvingers forskertorg?  

Banner forskningsdageneDette vil være første gang aktører i Kongsvinger arrangerer Forskningsdagene. Vi ønsker at dette arrangementet skal engasjere byen generelt, unge elever og studenter spesielt. Arrangementet i år sammenfaller med den offisielle åpningen av forskningssentret, og arrangementene vil styrke hverandre gjensidig. 

Forskertorget i Kongsvinger vil bestå av ulike stander og boder fra akademia, kommuner, næringsliv og andre. Her ønsker vi å vise forskning og kunnskapsrelaterte aktiviteter fra ulike vinklinger, og hovedfagfeltet vil være bærekraft, digitalisering og helse. I tillegg er det tenkt at vi denne dagen skal ha underholdning i form av innslag fra for eksempel kulturskolen og kulturkollektivet. 

Målgruppe

For alle mennesker i alle aldersgrupper og på alle kunnskapsnivåer.  
Det vil spesielt oppfordres til at videregående- og ungdomsskoleelever deltar eller kommer innom denne dagen. For noen av ungdomsskoleelevene vil det være obligatorisk.  

Vel møtt på Forskertorget utenfor Høgskolesenteret i Kongsvinger!

Hvorfor ha stand på forskertorget? 

Forskningsdagene i Kongsvinger vil være en god mulighet til å vise frem sin organisasjon for byen og knytte den mot forskning og kunnskap. Dette er en fin måte for næringsliv og kommuner til å synliggjøre sin egen virksomhet.  

Ønsker du å ha stand? Kontakt oss på e-post: hikpost@inn.no eller tlf: 98686949 

Emneord: forskningsdagene, forskningsformidling, CREDS
Publisert 8. sep. 2022 11:12 - Sist endret 8. sep. 2022 14:54