Riddervold med bidrag i to nye utgivelser

Bokomslag

Professor i statsvitenskap Marianne Riddervold har bidratt til to nye bokutgivelser på Routledge forlag.

Riddervold har skrevet et kapittel om EU-institusjonenes rolle i utformingen av EUs utenriks- og sikkerhetspolitikk i " The Routledge Handbook of European Security Law and Policy", utgitt på Routledge forlag (nivå 2) i 2019.

Hun har også skrevet et kapittel i antologien " Multinational Rapid Response Mechanisms: From Institutional Proliferation to Institutional Exploitation", redigert av John Karlsrud og utgitt på Routledge. Her skriver hun om EU, NATO og kampen mot pirater på Afrikas horn.

Riddervold er professor i statsvitenskap ved Handelshøgskolen Innlandet – Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap.