Ble utvalgt til konferanse for unge ledere

Portrettbilde

Ana-Maria Peris Tamayo skal delta på Emerging Leaders 2020

Stipendiat Ana Peris er plukket ut til å delta på Emerging Leaders- konferansen.

Forskningsrådet har gitt stipend til 13 forskere som blir med på Emerging Leaders 2020, som holdes i Tromsø 26.-30. januar. På konferansen møtes akademia og representanter fra myndigheter og næringsliv, og temaene er blant annet er ressursstyring, utfordringer og bærekraft i den arktiske regionen. Blant deltakerne i år er statsminister Erna Solberg.

Ana Peris er i sitt tredje år som ph.d.-student ved Fakultet for anvendt økologi, landbruksfag og bioteknolog på Evenstad.

– Dette er en flott mulighet til å utvide kunnskapen min om dette emnet, som er relevant for doktorgraden min, og samtidig utvide mitt vitenskapelige nettverk med mennesker fra forskjellige felt som jobber med den arktiske regionen, sier Peris.

Eliana Bontti, visedekan på ALB, sier det er viktig å tenke på ph.d.-studenter som fremtidige ledere innen forskning og utdanning

– Emerging Leaders 2020 er et program som tar sikte på å velge og veilede dyktige og motiverte unge forskere, og gir dem mulighet til å utvikle sine lederskaps- og forskningsevner, sier hun.