Language: NOR | ENG

Skriftserien Nordisk samtidspoesi ­­­­– nå open access

Skriftserien Nordisk samtidspoesi ­­­­– nå open access

Skriftserien Nordisk samtidspoesi, som forskergruppa Nordisk litteratur og litteraturdidaktikk står bak, er nå tilgjengelig open access

Forskergruppa har i forbindelse med årets utgivelse av bind nr. 9 i serien inngått samarbeid med Novus forlag, og alle tidligere utgivelser er nå samlet på forlagets nettside. Skriftserien springer ut av forskergruppens samarbeid med Nordisk poesifestival og utforsker noen av de mest sentrale forfatterskaper i nordisk samtidslitteratur så som Jo Eggen, Øyvind Rimbereid, Göran Sonnevi, Øyvind Berg, Tua Forsström, m.fl. Årets utgave omhandler Hanne Bramness’ forfatterskap.

Om forskergruppa Nordisk litteraturdidaktikk:

Forskergruppa Nordisk litteratur og litteraturdidaktikk omfatter forskere ved HINN som er særlig interessert i litteraturvitenskapelige perspektiver og problemer knyttet til utdanning, estetikk og samfunn. Klikk her for å gå til forskergruppas egen nettside.

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?