Seminarserie om utfordringer og endringer i musikkbransjen

Gitarer

Forskere fra Universitetet i Karlstad og Høgskolen i Innlandet skal presentere sin forskning og dele sin innsikt fra musikkbransjen i seminarserie.

23. mars starter en serie seminarer om musikkbransjen, som del av av Interreg-prosjektet MECO, Music Ecosystems Inner Scandinavia.

Seminarserien fokuserer på endringer og utfordringer i bransjen med fokus på digitalisering, innovasjon og brukeropplevelser og hvordan koronapandemien har påvirket bransjen.

- Vi er nå i sluttfasen av MECO, og seminarserien er en måte for oss å presentere og dele resultatene av forskningen vår. Musikkindustrien er en industri i overgang, ikke minst nå under den nåværende pandemien. Forskningen vår har fokusert på digitalisering i musikkbransjen og vi har studert musikkøkosystemer og brukeropplevelser med fokus på musikkbransjen i Värmland og Hedmark, sier prosjektleder Jenny Karlsson, forsker ved CTF, Center for Service Research.

Seminarserien er rettet mot aktører i musikkbransjen og mot andre som er interessert i bransjen og dens utvikling.

Program og påmelding

Seminarserien består av seks seminarer gitt via zoom. Det koster ingenting å delta, men det kreves påmelding ettersom antall plasser er begrenset.

Registrering gjøres for hvert seminar på denne nettsiden. Der er også mer informasjon om hvert seminar.

23 mars: Hur lyssnar vi på musik i vår vardag?

30 mars: Hur lyckas du i musikbranschen?

20 april: Fans engagemang som drivkraft i musikmarknadsföring

27 april: Digital transformation och innovation i den svenska musikbranschen

11 mai: Musikbranschen: Utmaningar och lösningar i pandemins spår

24 august: Från musiklyssnare till TikTokers – om musikanvändning i en gränslös tid

Om MECO

MECO er et EU-finansiert Interregg-prosjekt drevet av Karlstads universitet og Høgskolen i Innlandet. Det gjennomføres i samarbeid med Studiefrämjandet og med støtte fra Region Värmland, Arvika kommune og Hedmark fylkeskommune.