Har du lyst til å delta i et forskningsprosjekt?

Kvinne på tredemølle.

Høgskolen i Innlandet søker nå etter deltagere på et forskningsprosjekt ved studiested Elverum.

Naturopplevelser i virtuell virkelighet er tema for prosjekt som nå er på utkikk etter deltagere.

Ved Høgskolen i Innlandet jobber vi med å utvikle og teste en protokoll rettet mot virtuell virkelighet (VR) innen naturopplevelser og helsefremming. I den forbindelse ønsker vi deltakere til et forskningsprosjekt.

Kort fortalt skal deltakere fylle ut spørreskjemaer og måle blodtrykk før og etter en 10 minutters gåtur på tredemølle, med eller uten VR (alle som ønsker får uansett prøve VR i etterkant). Eksperimentet er ikke fysisk krevende og gjennomføres på Terningen Arena, studiested Elverum. Estimert tidsbruk er 1-1,5 time og kan gjennomføres både på dagtid og ettermiddag/kveld. Som takk for innsatsen vil alle deltakere få et universal gavekort med en verdi på 100 kroner.

Alle deltakere må være 18 år eller eldre, ha normalt syn eller korrigert til normalt syn (f.eks. ved hjelp av briller/linser) og man kan ikke være diagnostisert med balanseutfordringer.

Ta kontakt med Sigbjørn Litleskare sigbjorn.litleskare@inn.no  eller telefon 62430218 hvis du er interessert. Da vil du få tilsendt mer informasjon om studien før du eventuelt gir ditt samtykke til å delta.