Andersen om annerledeshet

Per Normann Andersen er gjest i podcasten "På en benk med Einar Øverenget".

I den nyeste episoden i HINNs podcastserie " På en benk med Einar Øverenget" er det professor Per Normann Andersen ved  Institutt for psykologi som er intervjuet.

Er det mindre rom for å være annerledes i dagens samfunn enn det var for 50 eller 100 år siden? Er samfunnet blitt mer konformt? Det er vanskeligere å leve med psykiske vansker som ADHD i dag enn det var for en generasjon eller to siden, mens det er blitt lettere å klare seg i rullestol, sier Per Normann Andersen.

Per  jobber mye med barn, unge og voksne med ADHD og autismespekterforstyrrelser og møter filosofiprofessor ved HINN, Einar Øverenget i denne podcasten (også tilgjengelig i Itunes og flere andre steder): Einar Øverenget er professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet.