• Karp om leiarkultur i politiet

Professor Tom Karp si indersøking om leiing i politiet er referert i artikkelen "Noe galt med lederkulturern? Det finner vi ingen bevis for" på politiforum.no 14. februar 2019.
  • Cottis, Tofastrud og Willebrand om jordbruk og klima

Høgskolelektor Thomas Cottis, instituttleiar Morten Tofastrud og dekan Maria Hörnell Willebrand publiserte kronikken "Høgskolen i Innlandet trår til for jordbruk og klima" i Ringsaker blad 12. februar 2019.
  • Myklebø om arbeidsretting og integrering

Stipendiat Sigrid Myklebø har publisert kapittelet "Når idéen om arbeidsretting møter integreringsfeltets logikker" i boka "Innovasjon møter kommune" redigert av Ann Karin Holmen og Toril Ringholm på Cappelen Damm akademisk.
  • Sønderskov om lokalpolitikk og innovasjon

Stipendiat Mette Sønderskov har publisert artikkelen "Do local politicians really want collaborative governance?" i tidsskriftet International Journal of Public Sector Management, og kapittelet «Innovasjonspolitikeren»: Betingelser for en interaktiv politikerrolle" i boka "Innovasjon møter kommune" redigert av Torill Ringhol...
  • Kvaal om gruppeterapi ved demens

Professor Kari Kvaal blei intervjua i artikkelen "Ny behandling: Gruppeterapi bedrer funksjonen ved demens» i Dagbladet 11. februar 2019. Dagen etter blei ho dessutan intervjua på Frokostradio på NRK Radio.
  • Grimsmo Jørgensen om krenking

Høgskolelektor Ingrid Grimsmo Jørgensen har heldt ei rekke foredrag, skrive kronikk og leia planleggingsdagar om inkludering, krenking og mobbing i januar og februar.
  • Haugan om grammatikkunnskapar

Dosent Jens Haugan har publisert artikkelen "The importance of formal grammar skills: Reflections on Polish students learning Norwegian" i tidsskriftet Beyond Philology : An International Journal of Linguistics, Literary Studies and English Language Teaching
  • Askheim om å samarbeide med brukarar i forsking

Professor Ole Petter Askheim heldt foredraget «Hvorfor og hvordan samarbeide med brukere i forskning?» på Medforskningsseminar 2019 arrangert av Oslo Universitetssykehus 30. januar 2019.