• de Sousa om kaffeproduksjon og klimaendringar

Stipendiat Kauê de Sousa har publisert artikkelen "The future of coffee and cocoa agroforestry in a warmer Mesoamerica" i Scientific Reports saman med Maarten van Zonneveld, Milena Holmgren, Roeland Kindt og Jenny C. Ordoñez.
  • Gangås om klima og miljø på ungdomsskole

Førsteamanuensis Kristin Evensen Gangås blei intervjua på scena av ei gruppe niandeklassingar under arrangementet "Spør en smarting om klima og miljø" på Brøttum skole i Ringsaker 13. juni 2019.
  • Flagstad om grøne bedrifter

Stipendiat Ingeborg Flagstad blei intervjua i artikkelen "Slik kan din bedrift bli grønnere" i Ledernytt 13. juni 2019.
  • Veggeland om verdsøkonomien

Professor Noralv Veggeland har publisert kronikken "Verdensøkonomien kan kollapse. Resesjonen kan komme snart, mener økonomisk nobelprisvinner" i Dagens Perspektiv 12. juni 2019.
  • Alstad og Kulbrandstad om morsmål

Førsteamanuensis Gunhild Tomter Alstad og professor Lars Anders Kulbrandstad er to av 54 språkvetarar som har publisert innlegget "54 språkvitere: Det beste for barn er at foreldrene snakker det språket de selv kan best" på khrono.no7. juni 2019.
  • Kjørven om salmar som litteratur

Førsteamanuensis Ole Kolbjørn Kjørven blei intervjua i artikkelen "Hamar skal feire at Norge har gitt ut bøker i 500 år" i avisa Hamar Dagblad 6. juni 2019.