Studentbloggen

To menn på et jorde.
Publisert 16. des. 2021 16:03

Haustsemesteret er snart slutt og snart kjem vårsemesteret som markerar slutten på studieløpet for mange, inkludert meg sjølv. Kva kan ein gjere etter Blæstad?

 

Studentambassadør Marita med sjefen i NRK.
Publisert 13. des. 2021 08:52

Hei! Jeg heter Marita, og har snart fullført mitt første semester på TV-ledelse. Men hvordan ble jeg student ved akkurat HINN? Det og min fascinasjon for TV kan du lese om her.

Bilde av en dataskjerm som viser til nettsider med ulik tematikk om barnevern
Publisert 9. des. 2021 15:58

Til våren skal jeg levere bacheloroppgave. Jeg er litt nervøs for hvordan det kommer til å gå, men heldigvis har jeg gjort dette før, og deler derfor noen tips med dere om skriving av større oppgaver.  

Reka står ute i snø, smilende med lue og votter på. Har hendene oppe ved øra og vinker farvel til semesteret.
Publisert 7. des. 2021 11:20

Med erfaring håper man å utvikle seg, og nå som 2021 nærmer seg slutten ser jeg tilbake for å ta nye steg til neste år. Her er noe av det jeg ønsker å ta tak i etter juleferien. 

Mann som undervis elever i et klasserom.
Publisert 30. nov. 2021 18:56

Det er ingen tvil om at vi trenger enda flere mannlige lærere. Menn passer utmerket godt som lærere og har mange egenskaper som trengs i skoler rundt omkring i Norge, noe jeg selv har erfart.

Jente som pynter et juletre.
Publisert 30. nov. 2021 01:03

Semesteret nærmer seg slutten og julen er rett rundt hjørnet. Men hvordan kan vi som studenter komme i julestemning både alene og sosialt med andre? 

Bilde av studenter og førelesar ute i felt
Publisert 17. nov. 2021 20:39

Blæstad er kjent for å vera ein studiestad der ein får både teori og praktisk erfaring,  men det er skilnad i kor mykje erfaring og kva studentane har erfaring med frå før. 

Studentambassadør John-Are.
Publisert 5. nov. 2021 23:52

Litt stress kan være bra og få deg til å prestere bedre, men det kan også bli for mye. Kan egne tanker  rett og slett virke ødeleggende?

Bilde av elever som følger på presentasjon av en studieretning
Publisert 3. nov. 2021 22:21

3. november kunne jeg og de andre studentambassadørene endelig ta imot elever fra videregående skoler i Innlandet til Åpen dag. Hva elevene lurte på og hvordan besøket gikk får du svaret på her. 

Halve hodet til Trine stikker opp fra PCskjerm
Publisert 2. nov. 2021 14:29

Koronapandemien har for mange studenter medført digital undervisning, men nå er vi stor grad tilbake til normalen. Men kan det tenkes at undervisning via skjerm er bedre på enkelte områder?

Collage med ulike bilder av Amanda.
Publisert 2. nov. 2021 00:09

Min tid som student nærmer seg trolig slutten, og jeg kjenner tidvis på usikkerheten om hvor veien går videre, samtidig som jeg prøver å nyte studenttilværelsen. Men hvordan blir overgangen fra studenttilværelsen til arbeidslivet? 

Slik ser min praksisplass ut
Publisert 27. okt. 2021 14:28

Nå er jeg endelig i gang med praksis, nå som student på Praktisk pedagogisk utdanning i kroppsøving. Men hvilke fordeler er det ved å ha praksis i studieløpet? 

Laptop og skrivesaker

Studentbloggen

Studentbloggen er skrevet av studentene på HINN for studentene på HINN. Vi skriver om alt som har med studiehverdagen å gjøre – så følg med!