Studentbloggen

Studentambassadør Emilie ved siden av et juletre.
Publisert 2. des. 2022 10:40

Hei alle sammen. Nå er det endelig desember! Jeg gleder meg skikkelig til et lite avbrekk fra studiene, men før den tid prøver jeg å skape så god julestemning som mulig.

Studentambassadør Stian Karlsen.
Publisert 4. nov. 2022 11:18

Jeg var en av de som lenge ikke ante hva jeg ønsket å studere. Så hvordan fant jeg frem til at økonomi og administrasjon var riktig for meg?

Katrine står på marked og selger fargerike heklede hatter, pulsvarmere og topper.
Publisert 23. sep. 2022 16:54

I starten av året opprettet jeg en Instagram-profil som har utviklet seg til en liten virksomhet. Hvordan jeg har gått fram for å lykkes med dette og hvilken verdi det har hatt kan du lese om her. 

Portrettfoto Emilie.
Publisert 12. sep. 2022 10:25

Som student bader man ikke akkurat i penger, men etter noen år ved HINN har jeg gjort meg noen nyttige erfaringer. Noen tips og triks knyttet til sparing og forbruk deler jeg med dere her.

Studentambassadørene Trine og Reka.
Publisert 1. sep. 2022 14:57

Som fersk student kan det være krevende å finne en studieteknikk som passer akkurat for deg. Her deler jeg derfor mine beste tips på veien mot å finne min egen skreddersydde studieteknikk. 

Studentambassadør Nora sammen med tre medfaddere i faddertskjorter.
Publisert 15. aug. 2022 13:59

Fadderuka er et høydepunkt for mange faddere og fadderbarn. Personlig har jeg mange gode minner å se tilbake på, og håper å skape flere som fadder i år. Men på hvilken måte er fadderuka viktig for oss studenter?

11 mennesker som tar et gruppebilde foran en vegg med logoen til NSO i grønn
Publisert 2. juni 2022 14:02

Jeg er straks ferdig som student på høgskolen, mange erfaringer rikere. Jeg har blitt kjent med fantastiske mennesker, lært mye om meg selv og er godt forberedt på veien videre. 

Katrine som rydder på hybelen.
Publisert 19. mai 2022 10:54

Det å skulle tre inn i studenttilværelsen kan være veldig spennende, men også nokså overveldende. I dette innlegget gir jeg en guide til deg som skal starte på studier ved HINN til høsten!

Collage med Nora fra studiested Hamar.
Publisert 10. mai 2022 11:10

Vurderer du å flytte til Hamar som student til høsten? I dette innlegget deler jeg litt av alt det fine Hamar har å tilby som studentby. 

Studentambassadør John Are og Amanda.
Publisert 3. mai 2022 08:51

Lillehammer er ifølge en ny undersøkelse det nest beste stedet i landet om du ønsker ekstrajobb. På hvilken måte jobb ved siden av studiene har hatt en verdi for meg kan du lese om her.

Studentambassadør Reka som jobber på biblioteket.
Publisert 27. apr. 2022 15:05

Mange av oss må forholde oss til en eksamensperiode, som gjerne resulterer i mye tankevirksomhet. Her får du noen eksamenstips, samt vite hvordan eksamen foregår på PPU. 

Laptop og skrivesaker

Studentbloggen

Studentbloggen er skrevet av studentene på HINN for studentene på HINN. Vi skriver om alt som har med studiehverdagen å gjøre – så følg med!