English version of this page
Tuva Kristine Langeland Nor

Tuva Kristine Langeland Nor

Seniorkonsulent

Studieveileder, eksamensansvarlig og saksbehandler i fusk- og klagesaker

E-post
tuva.nor@inn.no
Telefonnummer
+47 62 43 04 36

Handelshøgskolen Innlandet – Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap
Høgskoleadministrasjonen
Studiested Rena, Rom 3V150

Kort om

Arbeidsområde: Studieveileder, eksamensansvarlig og saksbehandler i fusk- og klagesaker.

Jeg er studieveileder for studier innen bærekraftsøkonomi, samt årsstudium i offentlig styring, ledelse og økonomi og halvårsstudium i kunnskapsledelse. Alle studier undervises og har eksamener ved desentralisert studiested Kongsvinger. Jeg er også eksamensansvarlig for nettbaserte studier og årsstudium i bedriftsøkonomi på Hamar.

For Handelshøgskolen Innlandet - Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, studiested Rena, er jeg også saksbehandler ved klage over formelle feil ved eksamen og saksforbereder for saker som skal videre til høgskolens klagenemd, eksempelvis i saker der det mistenkes fusk på eksamen.

Spørsmål?

For spørsmål og praktisk informasjon om studiene, se gjerne informasjonsboksene nederst på det enkelte studiet. Du finner direktelink til studiene mine i bunn av siden. Du kan også sende e-post til tuva.nor@inn.no eller ringe 62 43 04 36.

Pensum publiseres av emneansvarlig og kan søkes opp på denne siden.

Timeplan for Kongsvinger kan søkes opp fra denne siden.

Er du ny student hos oss?

Se denne siden for hjelp til semesterregistrering, betale semesteravgift, lage brukerkonto (FEIDE-konto for tilgang til Canvas mm.), og svar på andre ofte stilte spørsmål. Nye studenter og studenter som tas opp til nye studier høsten 2022, får tilsendt informasjon om semesterregistrering per e-post i løpet av uke 31/32. Du kan ikke semesterregistrere deg før du har fått tilsendt denne informasjonen.

Opptak

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Studieveiledning

For studieadministrative spørsmål eller lenke til pensum, timeplan ol., se gjerne inn.no/for-studenter/, eller send e-post til tuva.nor@inn.no/handelshogskolen@inn.no.Pensum publiseres av emneansvarlig.

Eksamen

For spørsmål om eksamen (klage på karakter, søke tilrettelegging mm.), se gjerne inn.no/for-studenter/eksamen/ eller send e-post til eksamenrena@inn.no.

Studieveileder for:

Eksamensansvarlig for:

Adresser

Besøksadresse

Hovedbygg Vestre fløy
Telthusveien 12, N-2450 Rena
Rom 3V150
Vis i kart

Postadresse

Høgskolen i Innlandet
Postboks 400
2418 Elverum