Tuva Kristine Langeland Nor

Tuva Kristine Langeland Nor

Førstekonsulent

E-post
tuva.nor@inn.no
Telefonnummer
+47 62 43 04 36

Handelshøgskolen Innlandet – Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap
Høgskoleadministrasjonen
Studiested Rena, Rom 3V150

Kort om

Arbeidsområde: Studieveileder, eksamensansvarlig og saksbehandler i fusk- og klagesaker.

Jeg er studieveileder for studier innen bærekraftsøkonomi, samt årsstudium i offentlig styring, ledelse og økonomi og halvårsstudium i kunnskapsledelse. Alle studier tilhører og undervises ved desentralisert studiested Kongsvinger. Jeg er også eksamensansvarlig for nettbaserte studier og årsstudium i bedriftsøkonomi på Hamar.

For Handelshøgskolen Innlandet - Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, studiested Rena, er jeg også saksbehandler ved klage over formelle feil ved eksamen og saksforbereder for saker som skal videre til høgskolens klagenemd, eksempelvis i saker der det mistenkes fusk på eksamen

Spørsmål?

For spørsmål og praktisk informasjon om studiene, se gjerne informasjonsboksene nederst på det enkelte studiet. Du finner direktelink til studiene mine nedenfor, eller send e-post til tuva.nor@inn.no.

For studieadministrative spørsmål eller lenke til pensum, timeplan ol., se gjerne inn.no/for-studenter/, eller send e-post til tuva.nor@inn.no/handelshogskolen@inn.no. For spørsmål om eksamen, se gjerne inn.no/for-studenter/eksamen/ eller send e-post til eksamenrena@inn.no.

Er du ny som student? Se denne siden for hjelp til semesterregistrering, betale semesteravgift, lage brukerkonto (FEIDE-konto for tilgang til Canvas mm.), og svar på andre ofte stilte spørsmål.

 

Studieveileder for:
Eksamensansvarlig for:

Adresser

Besøksadresse

Hovedbygg Vestre fløy
Telthusveien 12, N-2450 Rena
Rom 3V150
Vis i kart

Postadresse

Høgskolen i Innlandet
Postboks 400
2418 Elverum