Language: NOR | ENG

Etter- og videreutdanning

I dagens arbeidsmarked blir vi aldri utlært! Store og hyppige endringer, drevet av reformer, teknologiutvikling, økonomiske konjunkturer eller andre krefter, krever at vi er omstillingsdyktige og evner å utvikle ny kompetanse gjennom hele livet. Høgskolen i Innlandet tilbyr en rekke utdanninger beregnet på deg som ønsker faglig påfyll underveis i karrieren.

Søk blant etter- og videreutdanninger

Studietilbud for permitterte og arbeidsledige

Er du permittert eller arbeidsledig? Bruk tiden til å oppdatere deg faglig eller lær deg noe nytt. Vær oppmerksom på at flere av disse enkeltemnene har løpende opptak, og dermed fort kan bli fulltegnet.  

Studier ved siden av jobb

Vi har mange studier som er tilrettelagt slik at de kan tas ved siden av jobb. Dette gjelder både vanlige grunnutdanninger, studier på masternivå og andre videreutdanninger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta informasjon om studier hos oss.

Meld meg på

Kombiner jobb og studier

Du kan velge etter- og videreutdanninger som gir studiepoeng, eller uten eksamen og studiepoeng. Etter- og videreutdanningene er gjerne organisert med studiesamlinger kombinert med aktiviteter på nett, eller er rent nettbaserte.

Høgskolen har tilbud innenfor de fleste fagområder og nivåer - fra korte kurs, til masterutdanninger og doktorgradsprogrammer. Mange av tilbudene våre er fleksible og tilpasset deg som vil studere ved siden av jobb, men vi tilbyr også etter- og videreutdanninger på heltid. 

Vi utvikler og leverer også skreddersydde kurs og utdanninger i samarbeid med arbeidslivet. 

Skreddersydde kurs og utdanninger

Ledige studieplasser

Fire studenter som sitter å leser i en bok ved et bord utenfor Tømmerbygginen på studiested Rena.

Sikre deg en studieplass i dag!