Language: NOR | ENG

Velkommen til nytt semester!

Høgskolebiblioteket er åpent og betjent som vanlig fra 4. januar 2021, men hjelp oss ved å holde avstand og følg smittevernsreglene. 

Det er kun digital undervisning fram til 18. januar, men biblioteket er åpent. 

Biblioteket er meråpent. Det betyr at du får tilgang til biblioteket også utenom betjent åpningstid.

Veiledning og hjelp

Skrankene vil være bemannet i betjent åpningstid, men av hensyn til smittevern tar vi kun korte veiledninger i skranken. Veiledning av lengre varighet gjøres digitalt, enten via e-post eller zoom. 

Lån og retur

Bøker søkes opp i Oria og du kan selv finne ledige bøker i hyllene.
Lån gjøres på automatene. Husk studentkort!

Logg inn på din konto i Oria for å fornye. Hvis maksimal lånetid er nådd, eller andre venter på boka, kan lån ikke fornyes.

Bøker kan hentes og leveres i åpningstiden. Du kan returnere via automatene eller benytte returkasser utenfor bibliotekene. Ta kontakt med ditt bibliotek dersom du har problemer med å få levert bøker. 

Lesesalsplasser og opphold i biblioteket

Arbeidsplasser og grupperom i bibliotekene kan benyttes, men av smittehensyn er det færre arbeidsplasser enn normalt. Respekter skilting og flytt ikke rundt på stoler. Bruk tilgjengelige vaskeservietter til å vaske stoler, bordplater og tastatur. 

Utskrift

Printere i biblioteket kan benyttes. 
Det er få PCer til bruk for utskrift. Vi anbefaler derfor at du bruker egen bærbar for å skrive ut. Ta kontakt med Brukerstøtte på telefon 62430003 dersom du har problemer.
For å redusere smitterisikoen ber vi om at studentkort brukes på printerne for å hente ut utskrifter.

Smittevern 

Alle har ansvar for å følge de anbefalte smitteverntiltakene.

For hjelp med smittesporing ber vi alle om å registrere seg ved å scanne QR-koden. QR-koden er plassert flere steder i biblioteket.  

Det er plassert ut spritdispensere ved alle inngangene  og andre steder i bibliotekene. Desinfiser hendene når du kommer inn i biblioteket. 
Tørk av flater før de tas i bruk.

  • Husk å vaske hendene grundig. Bruk hånddesinfeksjon der vask ikke er mulig. 
  • Hold avstand på minst 1 meter til andre. 
  • Ikke kom på biblioteket hvis du er i karantene, ved tegn på sykdom eller hvis du har vært i kontakt med koronasmittede. 
Vil du hjelpe oss å bli bedre?