Åpningstider julen 2021

Biblioteket har litt andre åpningstider nå i desember. Forlenget lån på pensumbøker over jul.

pakker og tekst med ønske om god jul

Ønsker du å komme i kontakt med oss kan du ringe, sende  e-post eller komme innom oss i betjent åpningstid.

Sjekk når ditt bibliotek er betjent i uke 50 - 51:

Åpningstider julen 2021

Kontakt oss

Alle høgskolens bygg vil i perioden fra og med 24. desember til og med 2. januar 2022 være låst, så kort og kode er nødvendig for å komme inn hovedinngangene.

Meråpent

Husk at du kommer inn på biblioteket med ditt studiekort og pinkode i tidsperioden:

Mandag–søndag 07.00–22.00

Dette gjelder ikke biblioteket på Rena som på grunn av ombygging har tilhold i midlertidige lokaler.

Forlenget julelån

På biblioteket kan bøker lånes og returneres på utlånsautomaten.

Som vanlig kan du også levere tilbake lånte bøker på hvilket som helst av HINNs bibliotek.

Pensumbøker som lånes fra og med 8. desember får nå innleveringsfrist 4. januar

Andre bøker lånt nå i desember har også fått litt forlenget lånetid i anledning julen.

Sjekk din låneoversikt i Oria for riktig innleveringsdato.

Tilgang til e-ressurser hjemmefra

Som student eller ansatt på HINN får du tilgang til alt elektroniske materiale, også hjemmefra.

Les mer om tilgang hjemmefra

Publisert 10. des. 2021 09:03 - Sist endret 15. des. 2021 08:51