Language: NOR | ENG

Hjelp oss å bli bedre

Del din opplevelse med inn.no

Møt oss på digitale messer!

12. januar - 18. februar 

Finn et studieprogram

Nyheter

Har kartlagt vår helsekompetanse

Norges første rapport om befolkningens helsekompetanse legges fram mandag 25. januar kl. 10. Høgskolen i Innlandet er involvert.  

Svarte skjermer skaper debatt

Skal studenter tvinges til å ha på kamera under hjemmeundervisningen? Debatten går etter publisering av ny undersøkelse fra HINN. 

Siste blogginnlegg

Mine planer for semesteret

Det siste semesteret er endelig i gang, og jeg teller ned dagene til jeg kan begynne å jobbe som «eiendomsmeglerfullmektig». I årets første innlegg forteller jeg mine planer for semesteret, og hvordan koronasituasjonen har påvirket min praksisperiode.

Ubehagelig

Det er mye som kan gjøre at vi føler oss litt ukomfortable, og ikke alltid alle har forståelse for det. I lys av dagens debatt om “kamera på” ved digital undervisning, så ønsker jeg gjerne å dele et par av mine synspunkter.

De fem beste tingene med Spillskolen

Det er mye å glede seg over som student ved Spillskolen. Her får du en oversikt over det jeg setter aller mest pris på, samt forskjeller og likheter mellom studiene. Visste du alt dette? 

Idéutvikling med restriksjoner

Etter at all fysisk undervisning ble lagt om til digitale plattformer har det nå vært enda litt mer annerledes å være student enn i høst. Det er ingen undervisning på TV-skolen, noe som er utfordrende når vi skal lage TV.

Kalender

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?