Language: NOR | ENG

Hjelp oss å bli bedre

Del din opplevelse med inn.no

Møt oss på digitale messer!

12. januar - 18. februar 

Finn et studieprogram

Nyheter

Har kartlagt vår helsekompetanse

Norges første rapport om befolkningens helsekompetanse legges fram mandag 25. januar kl. 10. Høgskolen i Innlandet er involvert.  

Siste blogginnlegg

Enkel trening på tretti minutter

For meg er det utrolig viktig å få trent for å føle meg vel. Jeg trener ikke hver dag, men har som mål å gjennomføre en tretti minutters treningsøkt om dagen. Kanskje det kan være et mål for deg også? 

Siste innspurt som eiendomsmeglerstudent

Det siste semesteret er endelig i gang, og jeg teller ned dagene til jeg kan begynne å jobbe som eiendomsmeglerfullmektig. I årets første innlegg forteller jeg mine planer for semesteret, og hvordan covid-19 har påvirket min praksisperiode.

Min erfaring med svarte skjermer

Det er mye som kan gjøre at vi føler oss litt ukomfortable, og ikke alltid har alle forståelse for det. I lys av debatten rundt “kamera på” eller svarte skjermer ved digital undervisning, så ønsker jeg gjerne å dele mine synspunkter.

De fem beste tingene med Spillskolen

Det er mye å glede seg over som student ved Spillskolen. Her får du en oversikt over det jeg setter aller mest pris på, samt forskjeller og likheter mellom studiene. Visste du alt dette? 

Kalender

Vil du hjelpe oss å bli bedre?

Vil du hjelpe oss?

Vi vil bli bedre. Høsten 2021 lanseres inn.no på ny nettløsning. Vi setter pris på om du hjelper oss ved å svare på en kort spørreundersøkelse.

Du kan lese mer her.

Ønsker du å delta?